Krijg een gloednieuwe iPhone X!


Stap in de toekomst met de hypergeavanceerde iPhone X

De futuristische  is de eerste iPhone met gezichtsherkenning en een 5,8 inch edge-to-edge OLED beeldscherm. Deze spectaculaire smartphone is zo intelligent dat hij reageert op een tikje, je stem en zelfs je blik! De iPhone Xs nú met abonnement te koop bij KPN!

iPhone X


iPhone X: nieuw futuristisch design

Qua formaat is de iPhone X is iets groter dan de iPhone 8 en iets kleiner dan de iPhone 8 Plus, namelijk 143,6 x 70,9 x 7,6 mm. Toch heeft de iPhone X een groter scherm dan de iPhone 8 Plus. Het scherm van de iPhone 8 Plus is 5,5 inch. De iPhone X heeft een scherm van maar liefst 5,8-inch! Hoe dit kan? iPhone X heeft een edge-to-edge display. Dit betekent dat het scherm van de iPhone X van rand tot rand loopt. De gehele voorkant van de iPhone 10 bestaat dus uit scherm!

Edge-to-edge OLED-beeldscherm

Het oneindige beeldscherm van de iPhone X is gemaakt van het hypermoderne Organic Light Emitting Diode (OLED). Deze techniek zagen we eerder al bij Samsung smartphones, zoals de Galaxy S8 en S8+. Nu is ook Apple ‘om’. Een groot voordeel van OLED is dat er geen achtergrondverlichting nodig is om goed te werken. Dit is beter voor de batterij. Daarnaast zorgt OLED voor een diepere kleurweergave, vooral van de zwarte tinten. Zo kun jij op de nieuwe iPhone 10 langer en intenser genieten van al jouw favoriete films, video’s en games.

FaceID iPhone X


iPhone X: dag home-knop, hallo Face-ID!

Met zoveel scherm op de nieuwe iPhone X is er geen ruimte meer voor de home-knop. 'Thuiskomen' doe je voortaan via een veeg over je scherm. Het afscheid van de home-knop betekent ook het einde van Touch ID: de vingerafdrukscanner die we kennen van bijvoorbeeld de iPhone 7. Ook de iPhone 8 en iPhone 8 Plus hebben Touch ID. De iPhone 10 heeft Face ID. Je ontgrendelt deze hypergeavanceerde smartphone dus met je gezicht!


Hoe werkt Face ID?

Face ID is de opvolger van Touch ID, Apple’s vingerafdrukscanner die we kennen van de iPhone 7iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Touch ID maakt een scan van je vingerafdruk, Face ID maakt een scan van jouw gezicht via de True Dept-camera bovenaan het scherm van de iPhone X. Zo kun jij jouw iPhone X ontgrendelen door er alleen maar naar te kijken! Volgens Apple is Face ID de meest veilige manier van ontgrendelen en inloggen. Want bij Face ID is de kans dat iemand anders jouw iPhone Xontgrendelt slechts één op een miljoen!

Camera iPhone X


TrueDepth voor de allermooiste selfies

De iPhone 10 is een must have voor de selfiekoningen en -koninginnen. Want de iPhone X heeft een 7-megapixel TrueDepth-camera aan de voorkant. Deze zit verwerkt in de zwarte inkeping bovenaan het scherm. Met TrueDepth maak je portretfoto's alsof je in een fotostudio bent!

Portretmodus

Met behulp van Portretmodus kun je een verbluffend scherp contrast creëren tussen de voor- en achtergond van jouw portretfoto's. Hoe? Door de voorgrond haarscherp maken en de achterkant mysterieus vervagen. Ook kun je spelen met indrukwekkende professionele belichtings­effecten. Strike a pose! 

Camera iPhone X


iPhone X: 12-megapixel dubbele camera

De iPhone X heeft een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant die verticaal in het toestel is geplaatst. Deze camera is zo geavanceerd dat hij belooft één van de beste op de smartphonemarkt te zijn.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog